INFO HARRASTAJILLE

SATASIRKUKSEN RYHMIÄ KOSKEVAT TIEDOT, LUETHAN HUOLELLA ENNEN ILMOITTAUTUMISTA !


ILMOITTAUTUMISOHJEET:


- ILMOITTAUTUMINEN KEVÄTKAUDELLE 2024 ALKAA 1.12.2023 ILMOITTAUTUESSASI RYHMÄÄN JA MAKSAESSASI KURSSIMAKSUN HYVÄKSYT NÄMÄ EHDOT. KAUSI ALKAA 8.1.2024. ILMOITTAUTUMINEN SYYSKAUDELLE 2024 ALKAA 5.8.


- RYHMIEN SISÄLTÖÄ JA SOVELTUVUUTTA KOSKEVAT KYSYMYKSET SÄHKÖPOSTIIN satasirkus@gmail.com ILMOITTAUTUMISTA JA MAKSUJA KOSKEVAT KYSYMYKSET SÄHKÖPOSTIIN toimisto@satasirkus.fi


- KURSSI-ILMOTTAUTUMISET LÖYDÄT SIRKUSKAUPPA - VÄLILEHDELTÄ. KURSSIMAKSUPAINIKETTA KLIKATESSA AVAUTUU ILMOITTAUTUMINEN JA MAKSU KURSSILLE. TÄYTÄTHÄN TIEDOT HUOLELLISESTI.MIKÄLI ILMOITTAUTUMISESSA / MAKSUSSA ON ONGELMIA, OTATHAN YHTEYTTÄ toimisto@satasirkus.fi


- ILMOITTAUTUMINEN ON SITOVA. PERUUTUSOHJEET ALEMPANA.


- YHDELLÄ LOMAKKEELLA VOI ILMOITTAA VAIN YHDEN OSALLISTUJAN VAIN YHTEEN RYHMÄÄN. PERHERYHMIIN LOMAKKEELLA ILMOITETAAN KOKO PERHE.


- TARKISTA TIEDOT ENNEN ILMOITTAUTUMISEN LÄHETYSTÄ. SATASIRKUS RY EI VASTAA LOMAKKEESSA ILMOITETUISTA VIRHEELLISISTÄ TIEDOISTA.


- MAKSAESSASI KURSSIN VARMISTAT PÄÄSYSI KURSSILLE. 


- KURSSIEN MINIMIOSALLISTUJAMÄÄRÄ ON 5. KURSSIN ALKAMISESTA TULEE INFOKIRJE JOKO TEKSTIVIESTILLÄ TAI SÄHKÖPOSTITSE MUUTAMIA PÄIVIÄ ENNEN KURSSIN ALKUA.


- KURSSIN MAHDOLLISESTA PERUUNTUMISESTA TIEDOTETAAN ILMOITTAUTUNEILLE.


- SATASIRKUS PIDÄTTÄÄ OIKEUDEN MUUTTAA, POISTAA JA SIIRTÄÄ KURSSEJA.


- TÄRKEÄÄ !!! LIITY RYHMÄN WHATSSAPPIIN HETI LINKIN SAATUASI.


- PÄÄSÄÄNTÖISESTI RYHMÄT EIVÄT KOKOONNU PYHÄPÄIVINÄ / KOULUJEN LOMA-AIKOINA.


- RYHMIÄ KOSKEVAT YHTEYDENOTOT JA HALUTESSASI ILMOITTAUTUA VARAPAIKALLE OTA YHTEYTTÄ  satasirkus@gmail.com

MAKSUASIOISSA, VAPAAPAIKOISSA JA EPÄSELVYYKSISSÄ OTATHAN YHTEYTTÄ toimisto@satasirkus.fi


MAKSAMINEN


- KURSSIMAKSU MAKSETAAN ILMOITTAUTUMISEN YHTEYDESSÄ VERKKOKAUPAN KAUTTA.


- KOKO KAUDEN KESTÄVISSÄ RYHMISSÄ ON KURSSIMAKSU MAHDOLLISTA MAKSAA KAHDESSA ERÄSSÄ. HALUTESSASI MAKSAA KAHDESSA ERÄSSÄ, OTATTEHAN MEIHIN YHTEYTTÄ toimisto@satasirkus.fi


-JOKAISELLE KURSSILLE ON TARJOLLA 1 VAPAAPAIKKA VUONNA 2024. VOIT TIEDUSTELLA VAPAAPAIKKAA SÄHKÖPOSTITSE toimisto@satasirkus.fi


- JÄSENMAKSU (VAPAAEHTOINEN) ON 10 € JA ON VOIMASSA VUODEN LIITTYMISESTÄ.

JÄSENET SAAVAT 7 % ALENNUKSEN KURSSEISTA, SYNTTÄRI/POLTTARIVARAUKSISSA MAKSUTTOMAN TILAVUOKRAN (ARVO 20 €), 10 € ALENNUKSEN LEIREISTÄ (POISLUKIEN AVIN TUKEMAT LEIRIT JA YÖLEIRIT) JA MAKSUTTOMIA ETUJA.

JÄSENMAKSU MAKSETAAN VERKKOKAUPAN KAUTTA.

JÄSENMAKSUN KUITTIA NÄYTTÄMÄLLÄ SAAT OHJAAJALTA JÄSENKORTIN. ALLE KOULUIKÄISILLÄ JÄSENYYS ON PERHEKOHTAINEN, YLI 7-VUOTIAILLA JÄSENYYS ON HENKILÖKOHTAINEN.


- EMME KORVAA OSALLISTUJILLE YKSITTÄISIÄ POISSAOLOJA KURSSEILTA. PIDEMMISSÄ SAIRASTAPAUKSESSA OTATHAN MEIHIN YHTEYTTÄ OSALLISTUMISEN KORVAAMISKÄYTÄNNÖN VUOKSI: toimisto@stasirkus.fiPERUMINEN


- PERUESSASI OSALLISTUMISEN KURSSILLE ENNEN ENSIMMÄISTÄ KURSSIKERTAA HYVITÄMME JO MAKSETUN KURSSIMAKSUN LAHJAKORTILLA SATASIRKUKSEN PALVELUIHIN.

- MIKÄLI PERUUTUS SAAPUU KURSSIN ALKAMISEN JÄLKEEN HYVITÄMME KURSSIMAKSUSTA PUOLET (50%) LAHJAKORTILLA STASIRKUKSEN PALVELUIHIN.


MUU OHJEISTUS


- KURSSEILLA TOIMITAAN JARRUSUKILLA TAI TOSSUILLA, AKROBATIAKURSSEILLA PALJAIN JALOIN. VARAA MUKAASI VESIPULLO JA YLLESI MUKAVAT, LIIKUNNAN MAHDOLLISTAVAT VAATTEET. ILMA-AKROBATIAKURSSILLA VAATTEIDEN TULEE OLLA IHONMYÖTÄISET JA PEITTÄÄ KYYNÄR- SEKÄ POLVITAIPEET, VAATTEISSA EI SAA OLLA VETOKETJUJA, METALLISIA TAI TERÄVIÄ OSIA EIKÄ HUPPUA. POISTATHAN KELLOT, ROIKKUVAT KORUT JA SIDOT PITKÄT HIUKSET KIINNI.OTA TUNNILLE MUKAAN OMA JUOMAPULLO. PARKOURISSA ON HYVÄ OLLA PEHMEÄPOHJAISET JA JOUSTAVAT SISÄKENGÄT.


- LÄHES KAIKILLA RYHMILLÄ ON OMA WHATSAPP RYHMÄ, LIITYTHÄN SIIHEN TIEDONKULUN VARMISTAMISEKSI !


- OSALLISTUJIA EI OLE ERIKSEEN VAKUUTETTU SATASIRKUS RY:N TOIMESTA. HUOLEHDITHAN ITSELLESI HARRASTUKSEN KATTAVAN TAPATURMAVAKUUTUKSEN.


- YKSITTÄISIÄ KURSSIKERTOJA EI TARVITSE ESTEEN SATTUESSA PERUUTTAA. RYHMÄT EIVÄT KOKOONNU PYHÄPÄIVINÄ EIVÄTKÄ KOULUJEN LOMA-AIKOINA. YKSITTÄISIÄ POISSAOLOJA KURSSEILTA EI OLE MAHDOLLISTA KORVATA.


JÄSENEDUT


Jäsenmaksu maksetaan verkkokaupan kautta.


Satasirkuksen jäsenmaksu on 10€ / kannatusjäsenmaksu 50 €

Jäsenyys on voimassa 12kk liittymisestä. Jäsenyys on alle kouluikäisillä perhekohtainen ja yli 7-vuotiailla henkilökohtainen. Jäsenedut eivät koske Avin tukemia ryhmiä/leirejä.


Jäsenetuna jäsenkorttia näyttämällä saat:


- Kurssialennus 7% kaikista kursseista poislukien workshopit.

Voimassa oleva jäsenkortti tulee esittää kurssille tultaessa.

- Maksuttoman tilavuokran synttäreillä / polttareilla (arvo 20€)

- Leirialennus 10€ (POISLUKIEN AVIN TUKEMAT LEIRIT JA YÖLEIRIT)

- Maksuttomia treenitunteja "Sohvaperunat" aikuisille, "sOHVANVALTAAJAT" NUORILLE YLI 10V.  ja "Sohvaninjat" lapsille ja perheille

- Sirkussunnuntaihin jäsenkorttia näyttämällä maksutta mukaan.


VOIT TUKEA MEITÄ MAKSAMALLA MYÖS

KANNATUSJÄSENMAKSUN 50 € / VUOSI.
TILAVUOKRA


Satasirkus vuokraa tilaa edulliseen hintaan mm. kokouksille, joogaryhmille tai muille kiinnostuneille. Säännölliset viikkotunnit hintaan 12 € / tunti ja yksittäiset varaukset hintaan 15 € / tunti.


Ota rohkeasti yhteyttä toimisto@satasirkus.fi